Voltijd student fysiotherapie

Wij zien je

We willen dat jij je thuis voelt op school en een sterke band opbouwt met medestudenten en docenten. We zijn er namelijk van overtuigd dat dit het plezier in de studie vergroot en daarmee ook de kans op succes. Bij ons word je gezien en voel jij je geen nummer. Je zit in een klas van maximaal 24 studenten, je hebt een vast rooster en je hebt een mentor die jou minstens één dag lesgeeft en je het hele studiejaar begeleidt.

Extra ondersteuning waar nodig

Niet iedere student heeft hetzelfde nodig om zijn of haar einddoel te bereiken. Soms heb je wat extra ondersteuning nodig en die bieden we (naast de vier volle lesdagen) ruimschoots aan. Zo kan je de theorielessen in de avond herhalen. We bieden ook versterkingslessen aan, waarin je individuele ondersteuning kunt krijgen. Ook bij bijv. dyslexie of ADHD kun je op ons rekenen.

Versnelling waar het kan

Je kunt het programma in minder dan vier jaar voltooien. Dit kan door het aanvragen van vrijstellingen, maar ook door de minoren te combineren met de eerste twee studiejaren. In overleg kunnen we jouw studietraject vaststellen, waarbij een versnelling van een half jaar tot zelfs een jaar tot de mogelijkheden behoort.

Internationaal waar mogelijk

We zijn een internationale school en nodigen onze studenten uit om waar mogelijk over de grenzen te kijken. Dit kan door je aan te sluiten bij de internationale klas, met studenten uit alle windrichtingen en onderwijs in het Engels. Je kunt ook de minor “Healthcare in an International Perspective” volgen, met een vierweekse stage in het buitenland. Ook zijn seniorstages van twintig weken in het buitenland mogelijk.

Partnership programma waar gewenst

In dit unieke programma ga je, naast het reguliere onderwijs, één dag per week in de praktijk werken. Hierdoor krijgt niet alleen jouw studie meer betekenis, je kunt zo ook je studietraject versnellen en zelfs de studiekosten drukken. Ideaal voor studenten die graag in de praktijk leren en een mooie financiële steun in de rug!

Betaalbaar

Je kunt ons programma al volgen vanaf 478 EUR per maand (60 termijnen i.c.m. partnership programma). Dit bedrag is all inclusive en bij studievertraging na vier jaar heb je geen extra kosten. Bij versnelling stop je met betalen (herberekening bij betaalplan) op het moment dat je bij THIM afstudeert. Je kunt, net als bij andere hogescholen, studiefinanciering aanvragen bij DUO.

Programma

Klik hier voor een overzicht van het programma en vraag ernaar tijdens een voorlichtingsavond.

Vooropleiding voltijd student fysiotherapie

Als voltijdstudent heb je in ieder geval een vooropleiding HAVO of MBO4. Heb je dit niet, maar ben je wel 21 jaar of ouder, dan kunnen we je toelaten na het behalen van de 21+ toets.

Meer weten?

Lees op de website alles over onze opleiding en het versnelde traject of stel een vraag aan een docent of (oud-) student. Je kunt je aanmelden voor een voorlichtingsavond of je direct inschrijven