Stage

In het laatste jaar van je studie loop je twee stages van twintig weken. Je loopt 24 uur per week stage en besteedt daarnaast nog 8 uur per week aan voorbereiding en opdrachten. In samenspraak met THIM is het mogelijk de duur en werktijden aan je persoonlijke wensen en omstandigheden aan te passen. Dit maakt een eventuele combinatie van werk en stage mogelijk.

(Inter)nationaal stagenetwerk 

Ons stagenetwerk strekt zich uit over heel Nederland en daarbuiten. Hierdoor kunnen we iedere student een stageplek garanderen. Bij de plaatsing van studenten bij een stageadres houdt THIM niet alleen rekening met praktische zaken als reistijd en werktijden. Er wordt ook nadrukkelijk gekeken naar de inhoudelijke match, waarbij bijvoorbeeld de interesse van de student in een eventuele specialisatie een rol speelt. Weet je zelf een leuk adres? Laat dit dan weten aan THIM.

Naar het buitenland

Het is ook mogelijk om als fysiotherapie student bij THIM stage te lopen in het buitenland. Ook hier kunnen wij je bij helpen. Zo hebben studenten van THIM al stage gelopen in Duitsland, Zwitserland, Frankrijk, Malta, Zuid Afrika, Tanzania, Australië, Nieuw Zeeland, Nepal en op de Seychellen en de Antillen.

Echte patiënten tijdens je stage fysiotherapie 

De stage is een mooie tijd, waarin je alles wat je hebt geleerd op school gaat toepassen op echte patiënten. Je werkt niet alleen als fysiotherapeut mee in de praktijk; je stageadres is een opleidingsplek waar je met duidelijke opdrachten en goede begeleiding de kans krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Onze stagedocenten zijn zeer ervaren fysiotherapeuten, die je zowel op school als op je stageplek begeleiden.

Meer weten?

Lees alles over onze voltijd- en deeltijdopleiding op de website, of stel een vraag aan een docent of (oud-) student. Je kunt jezelf ook aanmelden voor een meeloopdag, een afspraak maken voor een intakegesprek of je direct inschrijven.