Kiezen voor THIM

Kleinschalig en kwalitatief

Bij THIM word je een specialist in houding en beweging. Je leert mensen te helpen met het voorkomen, verhelpen en verminderen van klachten. Door onze kleinschalige opzet kennen wij elk van onze studenten. We vinden het belangrijk dat je je welkom voelt op school en zijn daar dan ook volledig op ingesteld. Zo kan je altijd terecht in ons unieke studie- en oefencentrum en hebben we een lounge waar studenten graag bij elkaar komen.

Onze opleiding is al vanaf 1974 in beweging. Door continu te vernieuwen blijven onze studenten goed voorbereid op het vak en zijn ze succesvol op de arbeidsmarkt. In de laatste jaren zien we bijvoorbeeld een toename van het gebruik van technologie en een beter geïnformeerde patiënt. Daar spelen we dan meteen op in. Bij THIM combineer je een vast programma en rooster met eigen keuzemogelijkheden. Zo beïnvloed je zelf de duur en de invulling van je opleiding.

Onze website geeft veel informatie, maar zelf ervaren is beter. We nodigen je daarom graag uit voor één van onze voorlichtingsavonden. De school staat ook open voor (les)bezoek.