THIM Campus

We willen dat onze studenten zich thuis voelen op THIM. Daarom hebben wij moderne gebouwen, met lichte en ruime klaslokalen. Omdat THIM is gespecialiseerd in de fysiotherapie, zijn onze faciliteiten speciaal voor dit doel ingericht. Tijdens de pauzes kun je binnen of buiten ontspannen. In Schenk bieden we allerlei keuzes voor ontbijt, lunch en diner.

Verhuur

Op zoek naar een inspirerende ruimte voor je evenement? THIM ALP biedt prettig geprijsde en goed verzorgde ruimtes voor kleine of grote groepen, met of zonder catering. Meer weten over de huur van onze ruimtes? Kijk op de website van THIM ALP.

Huisvesting – op kamers bij THIM

Een studentenkamer vinden is nog altijd lastig in Utrecht. Daarom biedt THIM je de mogelijkheid om een start te maken met je fysiotherapie studie in een van onze eigen studentenhuizen. Hier woon je samen met medestudenten van de opleiding fysiotherapie uit verschillende jaren. Gezellig, maar ook praktisch in het kader van je opleiding.

Meer weten over wonen in Utrecht en in een THIM huis? Vraag naar onze studentenhuisvesting tijdens de voorlichtingsavond.