Inschrijven hbo fysiotherapie THIM

Meld je aan voor een meeloopdag

Om de sfeer op THIM Hogeschool goed te proeven en een realistisch beeld te krijgen van hoe een dag bij THIM er uit ziet, kun je je aanmelden voor een van onze meeloopdagen.

Plan een intakegesprek

Voordat je besluit om je in te schrijven bij THIM vinden we het belangrijk dat je alle informatie krijgt die je nodig hebt. Daarom nodigen we je graag uit voor een intakegesprek waarin we uitgebreid antwoord geven op al je vragen. Zo krijg je een compleet beeld van de school en onze opleidingen.

Schrijf je in bij THIM

Na de intake krijg je van ons het inschrijfformulier. Dit formulier ontvangen we graag volledig ingevuld van je retour. Ook kun je het inschrijfformulier online invullen. Vervolgens betaal je het inschrijfgeld, waarna je verzekerd bent van een plaats op onze school. Twijfel je toch nog? Je kunt je inschrijving nog tot aan de eerste lesdag kosteloos annuleren.

Meer informatie over opleidingen in de fysiotherapie

Wil je meer weten? Lees alles over onze bachelor. Ook kun je je aanmelden voor een meeloopdag, een afspraak maken voor een intakegesprek of je direct inschrijven. Je kunt ook een vraag stellen aan THIM.