FYSIOTHERAPIE ZONDER LOTING

Bij THIM begrijpen we dat je een opleiding niet zomaar kiest en dus vinden we dat toelating niet afhankelijk moet zijn van toeval. Om die reden werken we niet met loting of selectie en kan iedereen met de juiste vooropleiding zich bij ons inschrijven voor de erkende hbo opleiding fysiotherapie.

INTAKE

Voordat je besluit om je in te schrijven als fysiotherapie student heb je misschien nog vragen. Ook kan het leuk zijn om de school een keer te bezoeken. Daarom nodigen we je graag uit voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek nemen we de tijd om antwoord te geven op al je vragen. Ook krijg je alle praktische informatie die je nodig hebt om te kunnen starten. Na beoordeling van je vooropleiding kun je bij ons instromen bij de opleiding fysiotherapie.

Maak direct een afspraak

MEELOOPDAG

We bieden je de mogelijkheid om een aantal proeflessen te volgen tijdens een meeloopdag, zodat je kunt beoordelen of de school en onze manier van lesgeven je bevallen. Je volgt dan een halve dag lessen met de voltijd- of deeltijdstudenten van de opleiding fysiotherapie, afhankelijk van je keuze.

Maak direct een afspraak

DIRECT INSCHRIJVEN VOOR OPLEIDING FYSIOTHERAPIE

Misschien weet je al genoeg of ben je niet in de gelegenheid om langs te komen. Dan is het ook mogelijk om je direct online in te schrijven. Vul het inschrijfformulier volledig in en wij nemen contact met je op. Natuurlijk ben je daarna meer dan welkom om alsnog een bezoek aan de school te brengen.

Direct inschrijven

VOOROPLEIDING

Je hebt een havo- of mbo4-diploma nodig om toegelaten te worden tot de opleidingen. Heb je dit diploma niet, maar ben je wel 21 jaar of ouder, dan kun je eventueel een toelatingstoets doen. Om in aanmerking te komen voor het versnelde traject bij de bachelor heb je een vwo-diploma of relevante hbo-propedeuse nodig.